Kaksi Ilomäen mökeistä sijaitsee Kalajärven matkailukeskuksella, jossa on loistavat mahdollisuudet lomailuun ja vapaa-ajanviettoon. Kuhahuvila ja Loma-asunto Ahven ovat molemmat varustukseltaan tasokkaita ja sijainniltaan aivan matkailukeskuksen monipuolisten palveluiden äärellä. Mökkien varaustilanteen tarkistuksen ja varauksen voit tehdä helposti verkkosivuillamme. Tutustu myös mökkeihin maatilalla, joilta Kalajärvelle vain muutaman kilometrin matka.

Kalajärven Matkailukeskus on kävijämäärällä mitattuna Seinäjoen suurin matkailukohde. Alueella on tarjolla koko perheelle monenlaista tekemistä muun muassa erityisesti lapsiperheiden suosiossa oleva uimaranta leikkipuistoineen, vesiliukumäki, puistogolf, tenniskenttä, rantalentopallokenttä sekä frisbeegolf-rata. 

Alueella on tarjolla niin luonnon läheisyyttä kuin kulttuuriakin. Matkailukeskuksen läheisyydessä on esteetön luontopolku ja alue sijaitsee aivan Seinäjoki -vaellusreitin varrella. Alueelta löytyy myös kesäteatteri sekä Suomen Siirtolaisuusmuseo, joka esittelee suomalaissiirtolaisten elämää eri puolella maailmaa. Ravintola Kalajärvi Beach tarjoaa kahvila- ja ravintolapalveluita sekä erilaisia tapahtumia.

Talvisin Kalajärven lähimetsässä kiertää 1,5 km pituinen retkiluistelurata ja myös hiihtolatuja löytyy.

Katso myös muita vinkkejä lähiseudulta.