Kaksi Ilomäen mökeistä sijaitsee Kalajärven matkailukeskuksella. Mökit tarjoavat täydellisen lomanviettopaikan niin lapsiperheille, pariskunnille kuin työmatkalaisillekin. Näissä mökeissä voit unohtaa arjen kiireet ja nauttia täysillä lomastasi, mökkien ympärillä avautuvat upeat maisemat ja läheinen järvi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin. Kuhahuvila ja Loma-asunto Ahven ovat molemmat varustettu hyvin ja sijainniltaan aivan matkailukeskuksen monipuolisten palveluiden äärellä. Mökin olohuone kutsuu viettämään aikaa perheen tai ystävien kesken, ja keittiöstä löytyy tarpeellinen ruoanlaittoa varten. Voitte valmistaa herkullisia aterioita itse tai halutessanne voitte myös nauttia alueen ravintolan Kalajärvi Beachin tarjoamista herkuista. Mökkien varusteluun kuuluu myös mukavuudet, kuten televisio, ilmainen WiFi-yhteys ja sauna. Lisäksi mökeissä on terassi, jossa voitte nauttia aamukahvin tai grillata herkullisia ruokia kesäisin.

Kalajärven Matkailukeskus on kävijämäärällä mitattuna Seinäjoen suurin matkailukohde. Alueella on tarjolla koko perheelle monenlaista tekemistä muun muassa erityisesti lapsiperheiden suosiossa oleva uimaranta leikkipuistoineen, vesiliukumäki, puistogolf, tenniskenttä, rantalentopallokenttä sekä frisbeegolf-rata. 

Alueella on tarjolla niin luonnon läheisyyttä kuin kulttuuriakin. Matkailukeskuksen läheisyydessä on esteetön luontopolku ja alue sijaitsee aivan Seinäjoki -vaellusreitin varrella. Alueelta löytyy myös kesäteatteri sekä Suomen Siirtolaisuusmuseo, joka esittelee suomalaissiirtolaisten elämää eri puolella maailmaa. Ravintola Kalajärvi Beach tarjoaa kahvila- ja ravintolapalveluita sekä erilaisia tapahtumia. Talvisin Kalajärven lähimetsässä kiertää 1,5 km pituinen retkiluistelurata ja myös hiihtolatuja löytyy.

Mökkien varaustilanteen tarkistuksen ja varauksen voit tehdä helposti verkkosivuillamme. Tutustu myös mökkeihin maatilalla, joilta Kalajärvelle vain muutaman kilometrin matka.

Tutustu Kalajärven matkailukeskukseen www.kalajarvi.fi. Katso myös muita vinkkejä lähiseudulta.