Go to content
From 150,00 € / d
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Maatilamatkailu Ilomäki info@maatilamatkailuilomaki.fi 0407023922 Company id: 2648440-2 Merchant terms

Kalajärven matkailukeskuksella sijaitsevalla, tasokkaalla loma-asunnolla on oiva rentoutua. Täällä majoitut matkailukeskuksen palveluiden lähellä: noin 150 metrin päässä on ravintola, uimaranta vesiliukumäkineen, puistogolf, frisbeegolfrata, veneily- ja kalastusmahdollisuus ja retkiluistelurata. Mökki sijaitsee Seinäjoki -vaellusreitin varrella.

Loma-asunnossa on yhdistetty olohuone ja keittiö, ruokailutila, 2 makuuhuonetta (4 erillistä vuodetta), pesuhuone/wc, sisäsauna (sähkö), mökkiä ympäröi lasitettu terassi. Tilaa on yhteensä 60 m² ja vuoteita 4 hengelle + lasten kanssa majoituttaessa lisävuodenmahdollisuus vuodesohvalla. Mökkiä vuokrataan korkeintaan 5 hengen käyttöön ja ainoastaan 22 vuotta täyttäneille, ei vuokrata juhlintaan. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Hinnat alkaen 150 €/vrk (1.9.-31.5.), 170 €/vrk (1.6.-31.8.). Juhlapyhinä, viikonloppuisin ja kesäisin mökkiä vuokrataan useamman päivän jaksoissa. 

Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.

Asiakas voi peruuttaa varauksensa aiemmin kuin 7 päivää ennen saapumista (koskee ainostaan verkkokauppamme www.maatilamatkailuilomaki.fi kautta tehtyjä suoria varauksia, varausehtoihin).

Varaustilanteen voit tarkistaa kalenterista ylempää (vihreä=vapaa, punainen=varattu, musta=vapaa, mutta ei mahdollinen varauksen aloituspäivä).

Tutustu lähialueen kohteisiin.