Siirry sisältöön

LOMA-ASUNTO AHVEN - tasokas majoitus 4:lle

Alkaen 150,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Maatilamatkailu Ilomäki info@maatilamatkailuilomaki.fi 0407023922 Y-tunnus: 2648440-2 Kauppiaan ehdot

Kalajärven matkailukeskuksella sijaitsevalla, tasokkaalla loma-asunnolla on oiva rentoutua. Täällä majoitut matkailukeskuksen palveluiden lähellä: noin 150 metrin päässä on ravintola, uimaranta vesiliukumäkineen, puistogolf, frisbeegolfrata, veneily- ja kalastusmahdollisuus ja retkiluistelurata. Mökki sijaitsee Seinäjoki -vaellusreitin varrella.

Loma-asunnossa on yhdistetty olohuone ja keittiö, ruokailutila, 2 makuuhuonetta, pesuhuone/wc, sisäsauna (sähkö), mökkiä ympäröi lasitettu terassi. Tilaa on yhteensä 60 m² ja vuoteita 4 hengelle + lasten kanssa majoituttaessa lisävuodenmahdollisuus. Mökkiä vuokrataan korkeintaan 5 hengen käyttöön ja ainoastaan 22 vuotta täyttäneille, ei vuokrata juhlintaan. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Hinnat alkaen 150 €/vrk (1.9.-31.5.), 170 €/vrk (1.6.-31.8.). Juhlapyhinä, viikonloppuisin ja kesäisin mökkiä vuokrataan useamman päivän jaksoissa. 

Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.

Varaustilanteen voit tarkistaa kalenterista ylempää (vihreä=vapaa, punainen=varattu, valkoinen=vapaa, mutta ei mahdollinen varauksen aloituspäivä).

Tutustu lähialueen kohteisiin.