Siirry sisältöön
Alkaen 150,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Maatilamatkailu Ilomäki info@maatilamatkailuilomaki.fi 0407023922 Y-tunnus: 2648440-2 Kauppiaan ehdot

Kalajärven virkistysalueen lomakylässä sijaitseva mökkimme on varustettu mukavuuksilla ja omalla pihasaunalla (kesäkäyttöinen 1.4.-31.10). Täällä majoitut matkailukeskuksen palveluiden äärellä: noin 150 metrin päässä on ravintola, uimaranta vesiliukumäkineen, puistogolf, frisbeegolfrata, veneily- ja kalastusmahdollisuus, luontopolku sekä retkiluistelurata. Myös kesäteatteri ja musiikkitapahtumat kuten Summerdance ovat aivan ulottuvillasi.

Hirsimökissä on tupakeittiö, kolme makuuhuonetta, pesuhuone/wc, sauna ja terassi. Tilaa on yhteensä 75 m² ja vuoteita 6 hengelle + lasten kanssa majoituttaessa lisävuodenmahdollisuus. Mökkiä vuokrataan korkeintaan 8 hengen käyttöön ja ainoastaan 22 vuotta täyttäneille, ei vuokrata juhlintaan. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Hinnat alkaen 150 €/vrk (1.9.-31.5.), 180 €/vrk (1.6.-31.8.). Juhlapyhinä, viikonloppuisin ja kesäisin mökkiä vuokrataan useamman päivän jaksoissa. 

Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.

Asiakas voi peruuttaa varauksensa aiemmin kuin 7 päivää ennen saapumista (koskee ainostaan verkkokauppamme www.maatilamatkailuilomaki.fi kautta tehtyjä suoria varauksia, varausehtoihin).

Varaustilanteen voit tarkistaa kalenterista ylempää (vihreä=vapaa, punainen=varattu, musta=vapaa, mutta ei mahdollinen varauksen aloituspäivä).

Tutustu lähialueen kohteisiin.