Siirry sisältöön

Maatilaloma ja Etelä-Pohjanmaan elämykset yhdellä kertaa

Jo pelkkä maatilan tunnelma ja aktiviteetit riittää monille elämykseksi. Jos kaipaa enemmän tekemistä, on lomaan helppo yhdistää lähialueen kohteita kuten Ideapark, Tuuri, Powerpark, Duudson Activity Park tai pandoistaan tunnettu Ähtärin eläinpuisto. Ilomäen keskeinen sijainti Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla mahdollistaa tutustumisen alueeseen laajemminkin, ja maatilalle on seikkailujen jälkeen kotoisa palata.

Vinkkejä perhelomalle

Seinäjoelle tehdystä rennosta lomareissusta perheen kanssa, sisältäen rentoa maalaismeininkiä ja ripauksen kaupunkielämää, löydät Hanne Valtarin Lähiömutsi -blogista 6/2020 MAASEUTUMATKA KAUPUNKIIN – PERHELOMA SEINÄJOELLA.

Paikalliset palvelut Peräseinäjoen kylässä

Peräseinäjoen taajama sijaitsee vain neljän kilometrin päässä Maatilamatkailu Ilomäestä. Peräseinäjoen palveluista löydät muun muassa päivittäistavarakaupat, ravintoloita tai vaikka rautakaupan. Lähde myös tutustumaan Kalajärven matkailukeskukseen, jossa on kesäisin vilkas uimaranta ja talvisin retkiluistelurata.

Kalajärven matkailukeskus 6 km (ravintola, uimaranta, vesiliukumäki, puistogolf, frisbeegolfrata, kesäteatteri, museo, kalastus, vene, luontopolku, retkiluistelu, koirapuisto, saunalautta)

Ravintolat, kahvilat, huoltoasemat ja kaupat

Päivittäistavarakaupat

Luontoreitit, liikunta, pyörämatkailu, koirat

Museot, kesäteatteri, saunalautta

Hoitolat, kirpputorit, taksi

Etelä-Pohjanmaan matkailukohteet

Etelä-Pohjanmaalla on matkailukohteita moneen makuun ja mikä parasta: Ilomäeltä on lyhyt matka niihin kaikkiin! Maakuntakeskus Seinäjoella on tapahtumia ympäri vuoden, Ähtärissä hurmaavat pandat ja huvivaltio Powerpark on hurjapäiden ykköskohde.

Suunnittele lomaasi Etelä-Pohjanmaalla Visit Lakeus-sivustolla! Mekin olemme Visit Lakeus -kohde.

Etelä-Pohjanmaan luontoreitit

Etelä-Pohjanmaan tapahtumat

Seinäjoki

Alavus, Ähtäri

Jalasjärvi, Ilmajoki

Lapua ja Härmä

Kyrönmaa