1. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN
Varauksen voi tehdä suoraan verkkokaupassamme, sähköpostilla tai soittamalla. Vuokraamme mökkejä ainoastaan 18 vuotta täyttäneille.

Varauksesta tulee käydä ilmi:
varaajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, varattava kohde, tulopäivä, varattavat vuorokaudet, henkilömäärä ja lemmikkieläimet. Varauksen tehdessään asiakas hyväksyy varausehdot. Varaus on sitova. Asiakkaalle lähetetään aina varausvahvistus ja saapumisohjeet sähköpostitse.

Majoituksen voi maksaa varaamisen yhteydessä verkkokaupassamme, muissa varauksissa lähetämme maksamista varten maksulinkin tai laskun sähköpostitse. Majoitusvaraus laskutetaan kokonaisuudessaan etukäteen, aikaisin tehdyissä varauksissa viimeistään viikko ennen majoitusajankohtaa.

2. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Asiakas voi peruuttaa varauksensa aiemmin kuin 7 päivää ennen saapumista (oman verkkokauppamme www.maatilamatkailuilomaki.fi kautta tehdyt ja muut suorat varaukset). Asiakkaalta veloitetaan kokonaishinta, jos hän peruuttaa varauksensa saapumista edeltävien 7 päivän aikana. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Maatilamatkailu Ilomäelle.

Jo maksetun majoituksen palautuskulut (10 % varauksesta maksetusta summasta) peritään asiakkaalta.

Huom! Muiden myyntikanavien kautta (Booking, Expedia, Airbnb) tulleissa varauksissa voimassa kunkin varauskanavan oma peruutusehto. Myyntikanavissa useinmiten asiakas voi peruuttaa varauksensa ilmaiseksi aiemmin kuin 14 päivää ennen saapumista.

3. MAATILAMATKAILU ILOMÄEN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voidaan varaus perua.

Mikäli majoituslaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Huomioithan, että maksamalla eräpäivään mennessä, varauksesi vahvistuu.

4. OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Vakuutukset:  Asiakas on majoituksen tai vierailun aikana itse vastuussa toiminnastaan ja huolehtii omien henkilö-, tapaturma- ja esinevakuutustensa voimassaolosta. Lapset ovat huoltajiensa vastuulla.

Maatilamatkailu Ilomäellä on toiminnan vastuuvakuutus.


Tulo- ja saapumisaika: Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12. Toivomme asiakkaan ilmoittavan saapumisajasta suurpiirteisen arvion, saapua voi tarpeen mukaan klo 16-22.


Henkilömäärä: Majoitustilaa saa käyttää enimmillään niin monta henkilöä (mukaan lukien vierailijat) kuin mökkiin on merkitty virallinen vuodepaikkojen lukumäärä. Mökkejä vuokrataan ainoastaan asialliseen käyttöön, ei biletystarkoitukseen, alueen säilyttämiseksi rauhallisena. Tarkka osallistujamäärä on ilmoitettava aina etukäteen. Jos lisähenkilöistä ei ole etukäteen sovittu, veloitamme lisähenkilöistä 20 e/hlö + lisäsiivousmaksun alkaen 65 e riippuen siivoukseen kuluvasta ajasta. Teltan, asuntovaunun tai oman kylpytynnyrin käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.


Audiolaitteet: Ulkoalueilla audiolaitteita käytettävä niin ettei niiden käyttö häiritse muita alueella majoittuvia tai asuvia.


Lemmikit: Lemmikkieläinten tuomisesta on aina ilmoitettava etukäteen. Varaaja on vastuussa ja korvausvelvollinen lemmikin mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Lemmikkieläimet eivät saa olla majoituskohteessa yksin ilman valvontaa. Omistajan on huolehdittava siitä, että vuoteet on suojattu asianmukaisesti. Lähtiessä siivoukseen ja tekstiilien puhtauteen on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta karvat saadaan mahdollisimman hyvin pois. Emme veloita lemmikeistä lisämaksua, jos asiakkaat huolehtivat itse loppusiivouksesta. Halutessaan asiakkaat voivat myös tilata loppusiivouksen (65 €). Lemmikit eivät ole sallittuja majoituskohteissa Kuhahuvila, Loma-asunto Ahven ja Onnenkivi-mökki.

Tupakointi: Kaikki majoitustilat ovat savuttomia.


Loppusiivous: Loppusiivouksen voi tehdä itse tai jättää sen (normaalit asumisen jäljet) maksua vastaan omistajille (65 €). Jos loppusiivous suoritetaan itse, siihen kuuluu tarpeen mukaisesti että astiat tiskataan, roskat viedään roskikseen, vuoteet pedataan, pöydät ja tasot pyyhitään, WC-/suihku-/saunatilat siivotaan, matot tampataan, lattiat imuroidaan ja pyyhitään mopilla.

5. VAHINKOJEN KORVAUKSET
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot kohteen omistajalle. Majoitustilat tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

6. OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSIIN
Hinnaston hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

7. VALITUKSET
Kaikki majoituskohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset osoitettava viipymättä suoraan Maatilamatkailu Ilomäen henkilökunnalle.

8. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA
Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen riidat ratkaistaan Seinäjoen käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.