Maatilalta löytyy seitsemän erilaista vuokramökkiä, lisäksi kaksi mökkiä sijaitsee Kalajärven matkailukeskuksella. Mökit ovat perinteisiä ja kodikkaita, kaikki mökit ovat talvilämpöisiä ja vuokrattavissa ympäri vuoden. Majoituksen oheen löytyy monenlaista tekemistä ja mökkien yhteyteen saatavissa lisäpalveluita muun muassa kylpytynnyri. Mökeistä löytyy tarvittavat välineet omatoimiseen ruuanlaittoon. Mökkien varaustilanteen tarkistuksen ja varauksen voit tehdä helposti verkkosivuillamme.

Somekanavistamme (Facebook ja Instagram) löytyy lisää kuvia ja videoita mökeistämme sekä maatilamme miljööstä.

Maatilalla majoittuessasi saat nauttia maaseudun rauhasta ja kauniista maisemista. Pääset karkaamaan arjen kiireestä ja antamaan itsellesi luvan rentoutua. Mökkimme sijaitsevat luonnon keskellä, joten voit unohtaa kaupungin hälinän hetkeksi. Mökit on varusteltu siten, että niissä on mukava majoittua niin perheen kesken kuin työmatka-asioissakin. Keittiöissä on ruuanlaittovälineitä, mökkien pihoissa on myös grillauspaikkoja. Mökkien koko ja varustetaso vaihtelee, joten löydät varmasti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Pienemmät mökit sopivat yksinmatkustaville ja pariskunnille, isommat lapsiperheille ja ryhmille. Suurimmalla osalla mökeistä on langaton Wi-Fi. Monille mökeille myös lemmikit ovat tervetulleita mukaan majoittumaan. Tutustu tarkemmin mökkeihin ja löydä sopiva juuri teille.

Tervetuloa nauttimaan ikimuistoisista hetkistä maaseudun helmassa - täällä voit irrottautua arjen kiireestä ja nauttia maalaiselämän tunnelmasta!

Kotikolo - mökki puusaunalla, 4:lle

Pienestä koostaan huolimatta tässä mökissä on majoitustilaa useammalle. Se onkin mainio pysäkki niille, jotka haluavat vierailla lähiseutujen kohteissa kuten Tuurissa ja Powerparkissa.

Alkaen85,00 €

Maalaistalo - maatilamajoitus, 3 mh, 7:lle

Ilomäen maatilan alkuperäinen päärakennus henkii menneiden aikojen mummolatunnelmaa. Iso tupakeittiö antaa perinteikkäät puitteet vaikka koko perheen juhlapyhien viettoon.

Alkaen120,00 €

Maatilankulma - pienet mökit, 4:lle

Maatilankulmalla sijaitseva pohjaratkaisultaan persoonallinen kokonaisuus koostuu kolmesta pienestä mökistä, joista kaksi on tarkoitettu nukkumiseen ja oleskeluun – kolmannessa on sauna.

Alkaen70,00 €

Mantantupa - metsämökki, pihasauna, 4:lle

Mantantupa sijaitsee erillään muista mökeistä, omassa rauhassaan luonnon keskellä. Pihasaunan löylyt sihahtavat mukavasti, ja iltaa voi jatkaa vaikkapa nuotiopaikalla tulen loimusta nauttien.

Alkaen85,00 €

Onnenkivi - lomamökki, puusauna, 2 mh, 6:lle

Viljapellon laitamilla omassa rauhassaan sijaitseva Onnenkivi on mukavuuksin varustettu lomamökki. Puusaunan löylyt ja auringonlasku terassilta ihailtuna kruunaavat mökki-illan.

Alkaen120,00 €

Puronvarsimökki - metsämökki, sauna, 5:lle

Jos kaipaat aitoa mökkeilyä vähemmin mukavuuksin, sopii luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla sijaitseva puronvarsimökki sinulle.

Alkaen85,00 €

Yksiö - päätyhuoneisto, pihasauna, 2+1

Helppoa ja kompaktia majoitusta maatilamiljöössä. Yksiö on oiva vaihtoehto varsinkin työmatkalaisille – se on kuin hotellihuone maatilalla.

Alkaen70,00 €

Yö riippumatossa - elämysmajoitus

Millaista olisi nukkua yö metsän rauhassa taivasalla puiden huminaa kuunnellen? Tule kokeilemaan tätä luontoelämystä riippumatossa yöpyen!

Alkaen40,00 €