Go to content
From 80,00 € / d
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Maatilamatkailu Ilomäki info@maatilamatkailuilomaki.fi 0407023922 Company id: 2648440-2 Merchant terms

Tulossa kesällä 2023... Varauskalenteri aukeaa keväämmällä!

Millaista olisi nukkua yö metsän rauhassa taivasalla puiden huminaa kuunnellen? Tule kokeilemaan tätä luontoelämystä riippumatossa yöpyen!

Metsälaavu sijaitsee puolen kilometrin päässä maatilalta. Kuusipuiden suojissa majoitteena toimii kaksi DD Hammrocks Frontline XL riippumattoa underblanket-alushuovalla. Riippumatoissa on hyttysverkko ja säänsuojana toimii tarvittaessa tarppi eli sadesuoja. Riippumatot asennetaan asiakkaille valmiiksi paikoilleen ja asiakkaille annetaan opastus niiden käytöstä majoitukseen saavuttaessa.

Laavulta löytyy nuotiopaikka grillailuun, retkiruuanlaittovälineitä ja kertakäyttöastioita. Asiakkaille tuodaan valmiiksi kanisterillinen juomavettä. Eväitä voi säilyttää pienessä jääviileäkaapissa. Laavulle tulee sähkö, kesäiltojen hämärtyessä myös valot käytettävissä. Laavun läheisyydessä on kuivakäymälä. Ei suihkua/saunaa! Majoituksen lähelle pääsee autolla.

Hinta kahdelta henkilöltä alkaen 80 €/vrk (omalla makuupussilla, suositus). Lisämaksusta vuokrattavissa makuupussi, makuupussilakana ja retkityyny, +20 €/hlö. Erikoismajoitus saatavilla 1.6.-15.8. välisenä aikana.

Lasten suositeltu minimi-ikä riippumattoyöpymiseen on 8 vuotta. Lemmikkieläimiä voi olla mukana, mutta huomioittehan että riippumatot on tarkoitettu ainoastaan ihmisten käyttöön.

Majoittujat vastaavat riippumattojen kunnosta ja siisteydestä sekä palauttavat ne siinä kunnossa kuin ovat ne saaneet vuokrauksen alussa. Maatilamatkailu Ilomäellä on oikeus veloittaa majoittumisen aikana syntyneet viat ja rikkoutumiset jälkikäteen.

Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.

Asiakas voi peruuttaa varauksensa aiemmin kuin 7 päivää ennen saapumista, varausehtoihin.

Varaustilanteen voit tarkistaa kalenterista ylempää (vihreä=vapaa, punainen=varattu, musta=vapaa, mutta ei mahdollinen varauksen aloituspäivä).

Tutustu maatilaamme ja lähialueen kohteisiin.