Siirry sisältöön
Yö riippumatossa - elämysmajoitus
Alkaen 40,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Lisäpalvelut

Kauppias

Maatilamatkailu Ilomäkiinfo@maatilamatkailuilomaki.fi0407023922Y-tunnus:2648440-2 Kauppiaan ehdot
Erikoismajoitus

Millaista olisi nukkua yö metsän rauhassa taivasalla puiden huminaa kuunnellen? Tule kokeilemaan tätä luontoelämystä riippumatossa yöpyen!

Hinta ja vuokraus

Hinta alkaen 40 €/vrk/hlö (omalla makuupussilla, suositus), osallistujamäärä max 2 hlöä. Lisämaksusta vuokrattavissa makuupussi, makuupussilakana ja retkityyny, +20 €/hlö. Erikoismajoitus saatavilla 1.5.-15.8. välisenä aikana.

Majoittujat vastaavat riippumattojen kunnosta ja siisteydestä sekä palauttavat ne siinä kunnossa kuin ovat ne saaneet vuokrauksen alussa. Maatilamatkailu Ilomäellä on oikeus veloittaa majoittumisen aikana syntyneet viat ja rikkoutumiset jälkikäteen.

Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 14 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.

Lemmikkieläimiä voi olla mukana, mutta huomioittehan että riippumatot on tarkoitettu ainoastaan ihmisten käyttöön.

Varatessasi kohteen hyväksyt varausehdot.

Saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen teon jälkeen.

Majoitustyyppi

Metsälaavu sijaitsee puolen kilometrin päässä maatilalta. Kuusipuiden suojissa majoitteena toimii kaksi DD Hammrocks Frontline XL riippumattoa underblanket-alushuovalla. Riippumatoissa on hyttysverkko ja säänsuojana toimii tarvittaessa tarppi eli sadesuoja. Riippumatot asennetaan asiakkaille valmiiksi paikoilleen ja asiakkaille annetaan opastus niiden käytöstä majoitukseen saavuttaessa.

Laavulta löytyy nuotiopaikka grillailuun, retkiruuanlaittovälineitä ja kertakäyttöastioita. Asiakkaille tuodaan valmiiksi kanisterillinen juomavettä. Eväitä voi säilyttää pienessä jääviileäkaapissa. Laavulle tulee sähkö, kesäiltojen hämärtyessä myös valot käytettävissä. Laavun läheisyydessä on kuivakäymälä. Ei suihkua/saunaa! Majoituksen lähelle pääsee autolla.

Lasten suositeltu minimi-ikä riippumattoyöpymiseen on 8 vuotta. Riippumatto tarkoitettu vain yhden henkilön käytettäväksi, max painoraja 125 kg ja pituus 2 m.

Peruutusehdot

Asiakas voi peruuttaa varauksensa aiemmin kuin 7 päivää ennen saapumista, varausehtoihin.

Tutustu myös 

Ilomäen maatila ja Lähialueen vinkit