Majoitus | Mökkeilyä ja maatilaelämyksiä | Seinäjoki

Majoitus

Majoitusvaihtoehdot

Maatilalta löytyy seitsemän erilaista mökkiä, kahdeksas mökki sijaitsee Kalajärven matkailukeskuksella. Majoituksen yhteyteen saatavissa lisäpalveluita muun muassa kylpytynnyri. Mökeistä löytyy tarvittavat välineet omatoimiseen ruuanlaittoon. Mökkien varaustilanteen tarkistuksen ja varauksen voit tehdä helposti verkkokaupassamme, josta löydät myös hinnaston ja varausehdot.

Hirsimökki Onnenkivi

Viljapellon laitamilla omassa rauhassaan sijaitseva vuonna 2013 valmistunut Onnenkivi on tasokkain lomamökkimme, jossa ei tarvitse tinkiä mukavuuksista. Lähistöllä hentoisesti määkivät lampaat tuovat aitoa maaseudun tunnelmaa. Puusaunan löylyt ja auringonlasku terassilta ihailtuna kruunaavat mökki-illan. Ehkä haluat lisäksi hemmotella itseäsi kylpytynnyrissä? Onnenkivessä sekin onnistuu.
Hinnat alkaen 95 €/vrk (1.9.-31.5.), 150 €/vrk (1.6.-31.8.), 6 hlöä, ei lemmikkejä.

Päärakennus, maalaistalo, maatilamajoitus, Maatilamatkailu Ilomäki, Seinäjoki

Päärakennus

Ilomäen maatilan alkuperäinen päärakennus henkii menneiden aikojen mummolatunnelmaa. Sen sydän on aito vanhanajan puuhella, joka hehkuu kotoisaa lämpöä. Iso tupakeittiö antaa perinteikkäät puitteet vaikka koko perheen joulunviettoon, ja pihan huvimajassa voi nauttia tunnelmallisista grillihetkistä.
Hinnat alkaen 80 €/vrk (1.9.-31.5.), 120 €/vrk (1.6.-31.8.), 7 hlöä, lemmikit sallittu lisämaksusta.

Mantantupa

Uusin mökkimme, vuonna 2017 valmistunut Mantantupa, on sievä kaksikerroksinen hirsirakennus. Se sijaitsee hieman erillään muista mökeistä, omassa rauhassaan luonnon keskellä. Maatilalle on kuitenkin matkaa vain puolisen kilometriä. Pihasaunan löylyt sihahtavat mukavasti, ja iltaa voi jatkaa vaikkapa nuotiopaikalla tulen loimusta nauttien.
Hinnat alkaen 80 €/vrk (1.9.-31.5.), 120 €/vrk (1.6.-31.8.), 4 hlöä, lemmikit sallittu lisämaksusta.

Kuhahuvila

Kalajärven virkistysalueella sijaitseva mökkimme on varustettu mukavuuksilla ja pihasaunalla. Täällä majoitut matkailukeskuksen palveluiden äärellä: noin 150 metrin päässä on ravintola, uimaranta vesiliukumäkineen, veneily- ja kalastusmahdollisuus sekä puistogolf. Myös kesäteatteri ja musiikkitapahtumat kuten Summerdance ovat aivan ulottuvillasi. Vaikka Kuhahuvila sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä maatilalta, on sieltä mahdollisuus tulla tervehtimään kotieläimiämme.
Hinnat alkaen 150 €/vrk (1.9.-31.5.), 170 €/vrk (1.6.-31.8.), 6 hlöä, ei lemmikkejä.

Hirsimökki Kotikolo, mökki majoitus, Maatilamatkailu Ilomäki, Seinäjoki


Hirsimökki Kotikolo

Pienestä koostaan huolimatta tässä mökissä on majoitustilaa jopa kuudelle. Se onkin mainio pysäkki niille, jotka haluavat vierailla lähiseutujen kohteissa kuten Tuurissa, Powerparkissa, Duudson Activity Parkissa tai Ähtärin eläinpuistossa. Maatilan kulmassa sijaitsevan mökin terassille näkyy auringonlasku. Puusauna lämpiää iltojen iloksi, minkä jälkeen voi nuotiopaikalla grillata vaikka makkarat.
Hinnat alkaen 70 €/vrk (1.9.-31.5.), 120 €/vrk (1.6.-31.8.), 4 hlöä, lemmikit sallittu lisämaksusta.

Puronvarsimökki

Jos kaipaat aitoa mökkeilyä vähemmin mukavuuksin, sopii luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla sijaitseva puronvarsimökki sinulle. Mökille on maatilalta matkaa noin kilometrin verran. Läheiseltä soistuneelta lintujärveltä kuuluu toisinaan kurkien ja joutsenten ääniä, ja saattaapa joskus hirvikin kurkistaa pellon laidalta. Miltä kuulostaisi saunoa ensin aidossa puusaunassa ja nukahtaa sitten mökin vierellä virtaavan puron solinaan?
Hinnat alkaen 75 €/vrk (1.9.-31.5.), 120 €/vrk (1.6.-31.8.), 4 hlöä, lemmikit sallittu lisämaksusta.

Yksiö, maatilamajoitus työmatkalle, Maatilamatkailu Ilomäki, Seinäjoki

Yksiö

Helppoa ja kompaktia majoitusta maatilamiljöössä. Yksiö on oiva vaihtoehto varsinkin työmatkalaisille –  se on kuin hotellihuone maatilalla. Keittiö, olohuone ja makuuhuone sijaitsevat yhdessä tilassa, ja lisäksi käytössä on erillinen kylpyhuone.
Hinnat alkaen 60 €/vrk (1.9.-31.5.), 75 €/vrk (1.6.-31.8.), 2 hlöä, lemmikit sallittu lisämaksusta.

Pikkumökki, mökit Maatilamatkailu Ilomäki, Seinäjoki

Pikkumökki

Maatilan kulmalla sijaitseva pohjaratkaisultaan persoonallinen kokonaisuus koostuu kolmesta pienestä mökistä, joista kaksi on tarkoitettu nukkumiseen ja oleskeluun – kolmannessa on sauna. Ilta-aurinkoon avautuva terassi ja puusaunan löylyt ovat yhdistelmä, joka saa vieraat viihtymään.
Hinnat alkaen 60 €/vrk (1.9.-31.5.), 85 €/vrk (1.6.-31.8.), 4 hlöä, lemmikit sallittu lisämaksusta.

Maatilalta löytyy seitsemän erilaista mökkiä, kahdeksas mökki sijaitsee Kalajärven matkailukeskuksella. Majoituksen yhteyteen saatavissa lisäpalveluita muun muassa kylpytynnyri. Mökeistä löytyy tarvittavat välineet omatoimiseen ruuanlaittoon. Mökkien varaustilanteen tarkistuksen ja varauksen voit tehdä helposti verkkokaupassamme, josta löydät myös hinnaston
ja varausehdot.

Maatilamatkailu Ilomäki