Go to content

RYHMILLE Maatilavierailu, 2 h, n. 10 hlöä

From 150,00 € / 2 h
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Maatilamatkailu Ilomäki info@maatilamatkailuilomaki.fi 0407023922 Company id: 2648440-2 Merchant terms

Maatilavierailu

Maatilallamme voi myös vierailla ryhmän kanssa sopimuksen mukaan. Maatilavierailu mahdollistaa maatilamme kotieläimiin tutustumisen ja muuta maalaispuuhastelua omalla porukalla ohjatusti ilman majoitusta, vierailun kesto on 2 tuntia. Vierailun aikana lapset saavat aitoja maatilaelämyksiä ja -muistoja – ehkäpä samankaltaisia kuin perheen vanhemmilla on oman lapsuutensa mummolasta; heinän tuoksua, kotieläinten silittelyä ja yhteisiä kivoja hetkiä. 

Ohjatut maatilavierailut soveltuvat perheille ja pienille lapsiryhmille. Maatilavierailun hinta on 150 €/ryhmä (2 h, 5-10 hlöä, sis. alv 24 %). Hinta sisältää eläinten esittelyn (hepat, lampaat, puput), ohjattua eläinten ruokintaa, hoitoa ja puuhastelua eläinten kanssa kuten lammasagilitya, traktorikyydityksen sekä vierailun päätteeksi paistetut makkarat ja mehut. WC käytettävissä.

Maatilavierailut järjestetään koronaohjeistuksia noudattaen. Sairastumisen sattuessa maatilavierailu on siirrettävissä eteenpäin. Vieraita pyydetään varustautumaan säänmukaisesti.

Mahdolliset maatilavierailuajat ovat varattavissa verkkokaupastamme tai sopimuksen mukaan. Vierailuja varattavissa pääasiassa rauhalliseen kevät- ja syksyaikaan, myös talvella vierailuja voi tiedustella. Keskikesän isäntäväki eläimineen keskittyy ilahduttamaan majoittumassa olevia lapsia sekä maatilan muihin töihin. Varaathan maatilavierailusi aina etukäteen!

Lisätietoja Merjalta, puh. 040-7023922, info@maatilamatkailuilomaki.fi