Siirry sisältöön
150,00 € / 2 h
Hinta sisältää 10 henkilöä.

Kauppias

Maatilamatkailu Ilomäki info@maatilamatkailuilomaki.fi 0407023922 Y-tunnus: 2648440-2 Kauppiaan ehdot

Maatilavierailu

Maatilallamme voi myös vierailla sopimuksen mukaan. Maatilavierailu mahdollistaa maatilamme kotieläimiin tutustumisen ja muuta maalaispuuhastelua omalla porukalla ohjatusti ilman majoitusta, vierailun kesto on 2 tuntia. Vierailun aikana lapset saavat aitoja maatilaelämyksiä ja -muistoja – ehkäpä samankaltaisia kuin perheen vanhemmilla on oman lapsuutensa mummolasta; heinän tuoksua, kotieläinten silittelyä ja yhteisiä kivoja hetkiä. 

Ohjatut maatilavierailut soveltuvat perheille ja pienille lapsiryhmille. Maatilavierailun hinta on 150 €/ryhmä (2 h, 5-10 hlöä, sis. alv 24 %). Hinta sisältää eläinten esittelyn (hepat, lampaat, puput), ohjattua eläinten ruokintaa, hoitoa ja puuhastelua eläinten kanssa kuten lammasagilitya, traktorikyydityksen sekä vierailun päätteeksi paistetut makkarat ja mehut. WC käytettävissä.

Maatilavierailut järjestetään koronaohjeistuksia noudattaen. Sairastumisen sattuessa maatilavierailu on siirrettävissä eteenpäin. Vieraita pyydetään varustautumaan säänmukaisesti.

Mahdolliset vierailuajat ovat varattavissa verkkokaupastamme tai sopimuksen mukaan (maatilavierailuaikoja pääasiassa kevät- ja syksyaikaan). Varaathan maatilavierailusi aina etukäteen!

Lisätietoja Merjalta, puh. 040-7023922, info@maatilamatkailuilomaki.fi

  • Lapset harjailemassa lampaita
  • Lammasagility käynnissä