Siirry sisältöön
Alkaen 450,00 € / 3 vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Maatilamatkailu Ilomäki info@maatilamatkailuilomaki.fi 0407023922 Y-tunnus: 2648440-2 Kauppiaan ehdot

Hinta sisältää:

-MAJOITUKSEN 3 vuorokaudeksi Onnenkivi-mökissä maksimissaan 7 hengelle. Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12. 

-MAALAISAKTIVITEETTEJA sovittuna ajankohtana; kotieläinten ohjattua ruokintaa ja hoitoa, lammasagilitya, kärryttelyä ponilla, maalaistunnelmaa traktorin kyydissä peräkärryillä heinäpaalien päällä istuskellen.

-LIINAVAATTEET valmiiksi pedattuina. Saatavissa tarvittaessa myös matkasänky ja syöttötuoli. 

-LOPPUSIIVOUKSEN

Lampaat ja puput asustavat ihan Onnenkivi-mökin läheisyydessä, joten kotieläimet ovat läsnä koko loman ajan. Mökin takapihalta löytyy myös kepparirata keppihevosineen, hiekkaleluja ja keinu. Lähimetsissä ulkoilureittejä laavuineen ja frisbeegolfratoineen sekä soutuvene käytettävissä Kalajärvellä (6 km päässä). Mökistä löytyy tarvittavat välineet omatoimiseen ruuanlaittoon. 

Lähialueella kivoja päiväkohteita lomailun oheen kuten Ähtärin eläinpuisto, Powerpark ja Tuuri tivoleineen, tutustu lisää lähialueen kohteisiin.

Vinkkejä perhelomalle, Seinäjoelle tehdystä rennosta lomareissusta perheen kanssa, sisältäen rentoa maalaismeininkiä ja ripauksen kaupunkielämää, löydät Hanne Valtarin Lähiömutsi -blogista 6/2020 MAASEUTUMATKA KAUPUNKIIN – PERHELOMA SEINÄJOELLA.

Tutustu myös muihin mökkeihimme.

Löydä lisää kuvia meiltä Facebookista ja Instagramista!