Siirry sisältöön

RYHMILLE Polttarit maaseudun tapaan

Alkaen 550,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Maatilamatkailu Ilomäki info@maatilamatkailuilomaki.fi 0407023922 Y-tunnus: 2648440-2 Kauppiaan ehdot

Palvelu sopii erityisesti polttariporukoille, mutta sitä voidaan soveltaa muillekin ryhmille kuten syntymäpäivät, tyhy- ja tyky-päivät. Pyydä tarjous! 

Näissä maaseudun tapaan vietettävissä polttareissa morsian/sulhanen saa esitellä taitojaan lampaiden käsittelyssä ja näyttää, miten lammasagility sujuu. Koko polttariporukka pääsee traktorikyydillä kisaamaan maatilalle tyypillisissä lajeissa, ja kisailun päätteeksi heitä odottavat maatilan mökeillä lämmin kylpytynnyri ja pihasauna. 

Polttarien kulku

Odotellessaan porukkaa koolle polttariväki pääsee aluksi tutustumaan Emppu-hevoseen ja Eino-poniin, jotka voivat myös osallistua polttarivalokuvauksiin. Kun kaikki ovat paikalla, pyydetään porukkaa nousemaan traktorikyyditykseen eli vanhan, entisöidyn Fordson Major -traktorin kärryille, jossa istuimina on heinäpaaleja.

Ensimmäinen pysäkki on lampola, jossa lampaamme Tiku ja Taku odottavat. Morsian/sulhanen saa ensin tutustua lampaisiin ruokkien ja harjaillen niitä, minkä jälkeen hän koettaa houkutella lammastytöt yhteistyöhön agilityradalla.

Kun esteet on onnistuneesti ylitetty ja pujottelut pujoteltu, matka jatkuu kisailemaan kirveenheiton, ”hiiren”tapon ja ”lehmän” lypsyn parissa (leikkihiiret ja -lehmä). Jokaisen lajin kohdalla pidetään ensin yhteinen opastus, ja pienen harjoittelun jälkeen on kisan vuoro. Lajeissa parhaat yhteispisteet saanut voittaa palkinnon – morsiamelle/sulhaselle annetaan lähtöpisteissä etumatkaa, joten käytännössä voittaja on polttarisankari.

Kisan jälkeen traktorikyyti vie takaisin maatilan pihapiiriin, jossa odottaa mökkimajoitus, lämmin kylpytynnyri ja pihasaunan löylyt. Maatilan pihassa käytettävissä iso huvimaja grillailuun. Vapaassa käytössä illanvietossa on myös 8 korin frisbeegolfrata ja 200 metrin päässä sijaitseva laavu.

Tiedot

Polttaripaketti järjestetään maatilallamme Seinäjoella, Peräseinäjoen kylässä, osoitteessa Ilomäentie 52. Pakettiin kuuluu 1,5–2  tuntia ohjattua ohjelmaa, mukaan mahtuu maksimissaan 13 henkeä. Järjestämme maalaispolttareita touko-, kesä-, elo- ja syyskuussa. Maalaishenkisten polttarien hinta alkaen 550 € (1.5.-15.6, 15.8.–30.9.). Paketti sopii erityisesti polttariporukoille, mutta sitä voidaan soveltaa muillekin ryhmille (tyhy- ja tykypäivät, syntymäpäivät), pyydä tarjous! Asiakkaita pyydetään varustautumaan säänmukaisesti. Halutessaan porukka voi pukeutua maalaishenkisesti, esimerkiksi jussipaitoihin. Polttarit järjestetään koronaohjeistuksia noudattaen.

Hinta sisältää yhden vuorokauden majoituksen maksimissaan 13 hengelle maatilan pihapiirissä sijaitsevilla mökeillä maatilan vanhalla PäärakennuksellaHirsimökki Kotikololla ja Yksiössä loppusiivouksineen (mökit käytettävissä poikkeuksellisesti saapumispäivänä jo klo 14 alkaen ja lähtöpäivänä klo 17 saakka), kylpytynnyrin vuokrauksen valmiiksi lämmitettynä, Vankkurisaunan (iso pihasauna) käytön, traktorikyydityksen ja ohjatun kisailun aktiviteetit palkintoineen.

Lisäpalvelut

Erilliseen hintaan tarjoamme liinavaatteet 7,5 €/hlö. "Kahvihampaan kolottaessa" keitämme polttari- tai tykyporukalle myös nokipannukaffit kera kastamisen 15 €/hlö. 

Lisätietoja Merjalta, puh. 040-7023922.
www.maatilamatkailuilomaki.fi
info@maatilamatkailuilomaki.fi

 

Lisää tekemistä polttareihin yhteistyökumppaneilta (lisämaksusta): 

-Maatilan lähimetsissä mahdollisuus rauhoittavaan ja rentouttavaan metsäjoogaan, ohjaajana SonyaYasmin.

-Hyvinvointipalvelut kuten saunaterapia, morsiussauna, kuumakivihieronta ja jalkahoidot onnistuvat mökillä, hoidot toteuttaa Hyvinvointipalvelut Hanne Stolt (ajanvaraus puh. 045-6502946).

-Saatavilla on elämysohjelmaa Kalajärvellä – esimerkiksi sähkö-Fatbike pyöräily, SUP-lautailu ja kajakkimelonta – josta vastaa  Wild Adventure Finland (puh 044-9894360).

-Lähellä maatilaa on ruokapaikkoja kuten Ravintola Kalajärvi, Lounasravintola KoivukaariKuu Kebab ja Neste Peräseinäjoki